Career opportunity

Systemtekniker till Soya Group AB

 

Nu söker vi en ny medarbetare till Soya Groups IT – Operations avdelning inom Group IS/IT. Group IS/IT ansvarar för att förse Soya koncernen och externa kunder med system- och teknikstöd samt tillhörande support. Det mesta av arbetet sker i en Windowsmiljö med huvudsaklig teknik från Microsoft. System Center är en viktig del i inriktningen tillsammans med Vmware och nätverksbaserade disksystem från NetApp och Dell.

Group IS/IT har ansvar för tekniska plattformar, system, infrastruktur och IT drift både för Soya Groups landbaserade verksamhet och för de fartyg som opereras inom Soya Group. Group IS/IT ansvarar även för drift av externa kunders fartyg, IT plattformar, system och infrastruktur. Då IT Operations inkluderar drift av fartyg i internationell trafik ingår det utlandsresande i tjänsten, ca 5 – 10 resor per år.

Som Systemtekniker inom Group IS/IT – IT Operations rapporterar du till Head of IT Operations och deltar aktivt i det löpande förvaltningsarbetet och installationer, men också i utvecklandet inom dagens Microsoft plattform tillsammans med verksamheterna och externa leverantörer. Du kommer att arbeta med både interna och externa kunder.

Vi ser att du har djup teknisk kunskap om Microsofts produkter, där kunskap inom systemintegrering är en viktig del.

KVALIFIKATIONER

Vem är du? För att trivas i rollen är du lösningsorienterad och har ett stort eget driv. Du är en person som vill vidareutvecklas med ett stort fokus på tekniken. Du har stor social kompetens och en stark samarbetsförmåga eftersom du kommer ha många kontakter såväl internt som externt. Du behöver ha mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i skrift och tal då vi jobbar i en internationell miljö.

I den här rekryteringen samarbetar Soya Group AB med Captica AB varför all kommunikation går via Captica. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa Captica på telefon 0709 48 30 43.

Ansök via Capticas hemsida:

https://jobb.captica.se/jobs/2753926-systemtekniker-till-soya-group-ab/a67bd47c-b8fb-4230-bf71-d9847ce78b2c